Poziţia sexuală preferată în funcţie de zodie

12 februarie 2014 10:36   Fapt divers
Ultima actualizare:

Te ghidezi după semnul tău zodiacal pentru a-ţi alege culoarea pe care să o porţi sau piatra preţioasă. Îţi cunoşti însă şi personalitatea sexuală în funcţie de zodie? Găseşte-ţi poziţia sexuală care te caracterizează în funcţie de semnul zodiacal pentru a-ţi condimenta viaţa intimă.

Berbec

Acest semn zodiacal extrem de aventurier este pasionat de sex şi tocmai sexul ]i treye;te fiorul pasiunii. Partenerul trebuie să fie flexibil în pat să-l îmbrăţişeze şi chiar să-şi încolăcească mâinile în jurul corpului. Dacă vorbim despre femeia Berbec, atunci aceasta poate să-şi pune picioarele pe umerii partenerului pentru ca jocul erotic să fie cât mai mlădios.

Taur

Poziţia foarfecă este cea care-i caracterizează pe nativii din zodia Taur. Bărbatul stă culcat pe spate, cu picioarele îndepărtate, iar femeia se poziţionează între picioarele partenerului, astfel încât picioarele ei să fie la capul lui.

Gemeni

Poziţia Lap Dance permite femeii să preia controlul, în timp ce partenerul stă în poziţia şezut pe canapea (pe scări, pe marginea căzii), cu picioarele depărtate. Femeia stă cu spatele la bărbat, în braţele lui, doar cu picioarele apropiate.

Descoperă ce poziție sexuală se potrivește celorlalte zodii pe clickpentrufemei.ro.

Mai multe