PET EXPO 2015

21 mai 2015 18:33   Fapt divers
Ultima actualizare:

PET EXPO 2015 este paradisul animalului de companie, fiind cea mai mare aglomerare de produse, servicii, dar şi evenimente dedicate acestuia. Vino cu animăluţul tău la Romexpo, de vineri 22 mai şi până duminică 24 mai, şi vei avea parte de distracţie pe cinste.

PET EXPO 2015: Descriere

Prezentări de animale, demonstraţii de dresaj, concursuri cu premii şi discount-uri la mai toate articolele pentru animăluţe. De asta vor avea parte toţi cei care trec pragul expoziţiei care se va deschide vineri la Romexpo. La PET EXPO 2015 sunt prezenţi producători, importatori şi distribuitori de hrană, produse de dresaj, îmbrăcăminte, bijuterii, cuşti, lese, paturi, jucării, produse de igienă, medicamente şi altele, precum şi numeroşi crescători care aduc la târg animale de toate tipurile, rasele şi mărimile

PET EXPO 2015: Program

Programul Arenei PetExpo este de la 10.00 la 19.00, vineri şi sâmbătă, şi de la 10.00 la 17.00 – duminica. Preţul unui bilet de intrare este de 10 lei, elevii şi pensionarii plătesc doar 5 lei, iar copiii sub 5 ani au gratuitate.

PET EXPO 2015: Demonstraţii de dresaj

Dresori profesionişti îţi vor oferi un spectacol de neuitat la PET EXPO 2015, aducând cei mai buni “elevi” să arate ce poate face un câine devotat şi învăţat cu multă dragoste. Mişcări uimitoare făcute la comandă, sărituri spectaculoase, piruete, rostogoliri, dansuri de toată frumuseţea îi vor încânta pe toţi cei prezenţi în weekend la Romexpo.

PET EXPO 2015: Cel mai mâncăcios căţel

Va fi desemnat căţelul care, în cadrul concursului, va termina primul mâncarea din castroanele pregătite cu cele mai apetisante tipuri de hrană oferite de sponsorii concursului. Şi după o masă copioasă, urmează premiile.

PET EXPO 2015: Smart Dog – cel mai educat căţel

Sigur ai cel mai deştept căţel aşa că înscrie-l în concursul PET EXPO 2015. Va trebui să parcurgă un traseu ce îi va pune la grea încercare inteligenţa.

PET EXPO 2015: Pet Weddings – Căsătorii între animăluţe

Organizatorii vor oficia, spre deliciul şi amuzamentul tuturor celor prezenţi, relaţiile mai multor perechi de patrupede îmbrăcate special pentru evenimentul unic din viaţa lor.

PET EXPO 2015: Power Dog – cel mai puternic câine

Ai un câine puternic? Înscrie-l în concurs. Concurenţii vor trage pe o distanţă un cărucior plin cu greutăţi, iar etapa va fi câştigată de câinele care ajunge primul. Se vor desfaşura mai multe etape pentru stabilirea câştigătorilor PET EXPO 2015.

PET EXPO 2015: X şi O cu animăluţe

Participă împreună cu animăluţul tău la unul dintre cele mai distractive jocuri. Va fi desenat un tabel gigant pentru X şi 0. Se vor organiza 2 echipe a câte 3 oameni, iar cheia va fi la năzdrăvanii jucăuşi. Când un animăluţ stă mai mult de 5 – 10 secunde într-un pătrăţel, cucereşte pătrăţelul şi dreptul de a desena un X sau un 0. Distracţie, nu glumă, asigură organizatorii!

PET EXPO 2015: Poze profesioniste gratuite pentru tine şi animăluţul tău

La standul Pet Star găseşti un studio foto profesionist special pentru tine şi animăluţul tău. În calitate de vizitator al PET EXPO 2015, ai dreptul la o poză gratuită în acest studio. Calitatea este deosebită, iar toate pozele le vei găsi pe Facebook.

Mai multe