Politician american, făcut de râs de una dintre amante! A publicat o poză cu el gol

1 decembrie 2017 10:02   Fapt divers
Ultima actualizare:

Un congresman american a fost făcut de ruține în întreaga Americă și chiar peste hotare, după ce una dintre fostele iubite s-a răzbunat pe el și a publicat o imagine în care este dezbrăcat și își arată părțile intime. Întreaga carieră politică i-a fost ruinată.

Joe Barton (68 de ani), un Republican din Camera Reprezentanților din statul Texas a mărturisit public că nu va mai candida la alegerile de anul viitor după scandalul mediatic în care a fost implicat, precizează metro.co.uk. Le mulțumește, de asemenea, tuturor celor care i-au luat apărarea în acest caz jenant.

Politicianul a recunoscut în urma scandalului că a întreținut relații sexuale cu mai multe femei înainte să divorțeze de cea de-a doua soție, în 2015. Una dintre amantele sale a decis, însă, să-i facă felul, dar Joe a ținut să precizeze că relațiile intime întreținute cu ea au fost consensuale...doar că s-au sfârșit prost.

Barton a povestit că i-a pus femeii în vedere că în cazul în care îi publică vreuna dintre imaginile în care apare în ipostaze indecente, va anunța poliția. Situația s-a întors mai mult în defavoarea sa. Acea imagine i-a ruinat cariera politică. „Îmi pare rău, nu gândeam limpede în acele zile...”, și-a cerut politicianul iertare, după cum relatează metro.co.uk.

Mai multe