Povestea înfiorătoare al unui malpraxis! Ce au descoperit medicii după 14 ani

30 martie 2018 14:23   Fapt divers
Ultima actualizare:

De-a lungul timpului, au existat numeroase cazuri de erori umane medicale, căci până şi cei mai experimentaţi doctori pot fi expuşi riscului de a comite erori. Cazul unei femei din Jacksonville, Florida, întrece însă orice imaginaţie. La 14 ani de când a devenit mamă i-a fost descoperit în măduvă o parte dintr-un ac care a fost folosit pentru a se i administra injecţie epidurală.

După ani întregi în care a îndurat chinuri groaznice şi dureri cumplite de spate, Amy Bright, în vârstă de 41 de ani a decis să efectueze un set complet de analize pentru a afla care era cauza acestora. Răspunsul primit de la doctori a lăsat-o fără cuvinte. Medicii au descoperit o rămăşită dintr-un ac folosit pentru a se i administra injuecţia epidurală cu 14 ani în urmă, atunci când a dat naştere fiicei sale, relatează independent.co.uk.

Poziţia acului face imposibilă o intervenţie chirugicală, căci acesta atinge o parte dintr-un nerv responsabil de funcţionarea picorului stâng. Dacă femeia riscă să se opereze, ea ar putea rămâne paralizată în cazul în care intervenţia nu decurge potrivit planului. Avocatul femeii a declarat că a avut de a face cu numeroase cazuri de malpraxis, dar a recunoscut că nu a văzut în întrega sa carieră ceva atât de grav.

După ce s-a consultat cu avocatul, femeia a decis să dea în judecată spitalul şi să ceară despăgubiri, fiind de părere că medicii au dat dovadă de neglijenţă. "Am ajuns într-un punct critic al vieţii mele, în care efectiv durerea a devenit precum o arsură constantă. Mă tem că nervul piciorului va fi înţepat şi atunci voi ajunge într-un scaun cu rotile pentru restul vieţii", a declarat femeia.

Mai multe