Povestea neaşteptată a doi copii care şi-au propus la 6 ani să se căsătorească!

4 septembrie 2014 15:24   Fapt divers
Ultima actualizare:

Un chinez în vârstă de 24 de ani, Wang Zi-heng, a reuşit să-şi îndeplinească visul din copilărie. Acesta a dorit să se însoare cu fata pe care o iubea la vârsta de… 6 ani!

Povestea emoţionantă a bărbatului a uimit o lume întreagă! Pe când avea doar 6 ani, acesta i-ar fi mărturisit mamei că ţine morţiş să se însoare cu fata visurilor lui, Xixi, de care s-a îndrăgostit la prima vedere, potrivit Oddity Central. Părinţii copiilor i-au fotografiat în haine de nuntă, în copilărie, amuzaţi de dragostea lor inocentă.

În timp, însă,Wang Zi-heng, i-a pierdut urma fetei, deoarece aceasta s-a mutat în alt oraş. Totuşi, se pare că tinerii au fost meniţi să fie împreună. La un moment dat, părinţii lui Wang s-au întâlnit întâmplător cu o rudă a fetei, iar legătura a fost astfel reluată, din fericire.

"Am făcut rost de adresa şi numărul ei de telefon şi i-am spus să ne întâlnim. Am format un cuplu şi am hotărât apoi să ne căsătorim", a declarat Wang, potrivit Oddity Central.

După ani de zile, cei doi s-au căsătorit, conform planului pe care îl avea Wang în copilărie. Iubiţii s-au fotografiat, apoi, chiar în locul în care au fost realizate şi fotografiile din copilărie, cu ei îmbrăcaţi miri.

Vezi aici foto cu mirii!

Mai multe