Povestea omului cu două penisuri

5 ianuarie 2015 10:40   Fapt divers
Ultima actualizare:

La începutul anului 2014, un tânăr a povestit pe platforma media Reddit faptul că trăieşte cu două penisuri funcţionale, iar la aproape un an de la acest moment se pregăteşte să-şi publice prima carte de memorii.

Bărbatul cunoscut sub pseudonimul DDD (DoubleDickDude, în traducere, „Tipul cu două penisuri”, n.r.) suferă de diphallia, o malformaţie rară care se manifestă prin dublarea organului genital masculin. Într-un interviu acordat revistei americane Rolling Stone, acesta a recunoscut faptul că s-a hotărât să-şi scrie memoriile. „Am realizat faptul că lumea este foarte curioasă şi am primit foarte multe întrebări pe Reddit, aşa că m-am decis să scriu această carte", și-a motivat el alegerea făcută. 

Diphallia este o boală rară şi este prezentă la 1 din 5.5 milioane de bărbaţi, încă de la naştere. primul caz de acest gen a fost documentat în 1609. Această boală aduce cu sine şi malformaţii ale aparatului renal, rectal şi vertebral. Din punct de vedere medical, fătul care dezvoltă o astfel de malformaţie o face în cea de-a 24 şi a 25-a zi când se formează organul sexual masculin, ca urmare a unei răni suferite de mamă, a stresului sau în urma unei medicamentaţii defectuase.

Mai multe