Poza care te pune pe gânduri. Câte fete sunt în imagine?

17 martie 2016 16:05   Fapt divers
Ultima actualizare:

O imagine care a devenit virală pe Instagram pune o grămadă de lume pe gânduri. În fotografie par a fi mai multe fete care se uită una la cealaltă în oglindă, dar numărul lor a stârnit controverse.

Tiziana Vergari este o fotografă din Elveția, care a reușit să pună internetul pe jar, după ce a publicat o poză ca parte a unui proiect pe Instagram. Nici prin cap nu i-a trecut că va stârni valuri de întrebări și că oamenii se vor da de ceasul morții pentru a afla câte persoane au fost suprinse de ea.  Imaginea a primit mii de comentarii, iar părerile au fost atât de împărțite, încât s-au vehiculat numere precum 2, 3, 8 sau chiar 13.

Unii dintre utilizatori au spus chiar că în poză există gemene sau triplete sau că ar fi cu siguranță patru: "Sunt sigut patru. Uitați-vă bine. Dacă vă uitați la fețe, oglinda le arată ceafa, iar dacă te uiți la ceafă, le veți vedea fețele. Toată treaba e că fetele arată similar."

Printre miile de comentarii și-a făcut loc și unul care clarifică misterul. Tiziana a spus că sunt doar două copile în imagine.

Mai multe