Pozează in Penthouse după ce s-a masturbat în biblioteca

21 februarie 2015 20:17   Fapt divers
Ultima actualizare:

Kendra Sunderland, studenta care a devenit celebră după ce s-a masturbat în bibliotecă, a ajuns să pozeze in Penthouse. Din bibliotecă a ajuns pe prima pagină.

Acest filmuleţ a fost postat de Kendra cu mânuţele ei pe un site porno. Într-un timp foarte scurt, imaginile cu voluptoasa burlăciţă au făcut înconjurul planetei. De atunci, a fost arătată cu degetul şi s-au făcut multe glume pe seama frumoasei blonde. Cu toate acestea, spune că scandalul creat i-a adus şi beneficii.

După ruşinea de la bibliotecă, Kendra a devenit celebră şi a ajuns să fie ofertată de revista Penthouse. Contractele vin cu nemiluita. A mai semnat şi cu o companie canadiană care deţine site-ul Date Broke Colleges Girls, informează Daily Mail.

Chiar dacă a fost exmatriculată de la facultate, Karen şi-a găsit o sursă sigură de venit. Nu trebuie să facă mare lucru. Doar să se dezbrace şi să se atingă la fel cum a făcut-o în bibliotecă. Acum, are toate şansele să pună deoparte cei 6.250 de dolari pe care îi are de plătit amendă, pentru comportament indecent.

Mai multe