Prezentatorul Oscar 2015 a șocat audiența. Uite cum a venit îmbrăcat VIDEO

23 februarie 2015 10:00   Fapt divers
Ultima actualizare:

Neil Patrick Harris, gazda galei Oscar 2015, a apărut pe scena de la Dolby Theatre, din Los Angeles, în lenjerie intimă, în încercarea de a recrea o scenă din filmul "Birdman", cel care și-a adjudecat trofeul pentru cel mai bun film.

Oscar 2015: Lista completă a câștigătorilor celei de-a 87-a ediții FOTO

Cunoscut publicului larg pentru rolul său din serialul de comedie "How I Met Your Mother" (n.r. "Cum am cunoscut-o pe mama ta"), Neil Patrick Harris (41 de ani) a vrut să ofere publicului de la gala Oscar 2015 un moment de neuitat, scrie bilboard.com. Și a reușit!

Nuditate la Oscar 2015

Actorul, care a prezentat întreaga ceremonie Oscar 2015, a apărut pe scenă îmbrăcat numai în chiloți, parodiind scena din filmul "Birdman", în care personajul principal, interpretat de Michael Keaton, își prinde halatul într-o ușă și este nevoit să umble aproape gol pe stradă, pentru a-și termina piesa de teatru.

"Actoria este o profesie nobilă", a afirmat cu o mimă serioasă Neil Patrick Harris, atunci când s-a prezentat în fața publicului în chiloți.

Și Jennifer Lopez și-a expus părțile intime la gala Oscar 2015. Ea a purtat la ceremonie o rochie foarte decoltată, cu vedere la sâni.

Gala Oscar 2015, caracterizată de rasism

Neil Patrick Harris a șocat audiența și cu discursul său de început, când a făcut referire la rasismul care caracterizează gala Oscar 2015.

"Bine ați venit la cea de-a 87-a ediție a premiilor Oscar. În această seară, onorăm cei mai buni și mai albi… mă scuzați, cei mai strălucitori oameni de la Hollywood", a afirmat el în primele 10 secunde de la debutul ceremoniei de premiere.

Mai multe