Prins în timp ce viola fetița de un an a prietenilor de familie

5 iulie 2017 23:06   Fapt divers
Ultima actualizare:

Un babysitter a fost prins în timp ce abuza copila de un an a prietenilor de familie. Părinții ei au venit mai devreme acasă și nu le-a venit să credă când au văzut ce se întâmpla în camera micuței. Jayson Newlun (26 de ani) a crezut că este singur în casă, părinții plecând la magazin după mâncare, însă s-au întors pentru că au uitat ceva.

Jayson Newlun din Missouri a avut grijă de micuța fetiță în noaptea de 29 iunie și a crezut că a rămas singur după ce părinții au spus că merg să cumpere câte ceva de mâncare. Dar, după ce mama copilei a uitat ceva acasă ei s-au întors și au observant că Newlun nu era pe canapea, iar ușa fiicei lor era deschisă.

Când mama a intrat a văzut cum bărbatul atingea în același timp organele genitale ale fetiței și ale lui. Potrivit dosarului din instanță, babysitter-ul a țipat puternic înainte ca tatăl micuței să se năpustească asupra lui și să-l lovească cu ce prindea în mână. A fost nevoie ca un vecin să intervină pentru a-l opri pe acesta din a-l lovi.

Se pare că bărbatul în vârstă de 26 de ani era un prieten vechi al părinților fetiței. Aceștia au declarat că au lipsit preț de 5-10 minute din casă și nu știu ce s-ar fi întâmplat dacă rămâneau prin oraș mai mult timp, potrivit Metro.

Newlun a fost acuzat de sodomie statutară și se află în arest, unde își așteaptă sentința.

Mai multe