Prinsă de poliţişti în timp ce încerca să-şi vândă copilul pe Instagram

15 octombrie 2018 15:29   Fapt divers
Ultima actualizare:

Caz şocant în Surabaya, Indonezia. O tânără de 22 de ani a ajuns după gratii, după ce a încercat să-şi vândă copilul pe Instagram. Femeia făcea parte dintr-o reţea de trafic cu minori şi urma să primească 987 de dolari, dacă tranzacţia s-ar fi finalizat.

Poliţiştii din Surabaya, al doilea cel mai mare oraş din Indonezia, au destructurat o reţea de trafic cu minori. Patru persoane au fost arestate, printre care şi o mamă de 22 de ani, scrie CNN.

Aceasta a încercat să-şi vândă bebeluşul de 11 luni unui bărbat din Bali, cu ajutorul unui cont de Instagram. Femeia urma să primească 15 milioane de rupii, circa 987 de dolari.

Anchetatorii au primit o sesizare privint un cont de pe Instagram, numit Konsultasi Hati Privat. Aici erau postate imagini cu bebeluşi şi numere de telefon pentru cei care doreau să adopte copiii. Poliţia a descoperit că au fost efectuate tranzacţii monetare.

Femeia şi potenţialul client au purtat mai multe discuţii pe WhatsApp. Tânăra a fost prinsă în timp ce încerca să-şi vândă copilul. Poliţiştii au mai arestat 3 persoane: pe cel care a intermediat tranzacţia, o moaşă, dar şi un bărbat din Bali. Cei patru riscă până la 15 ani de puşcărie dacă vor fi găsiţi vinovaţi.

Mai multe