Prinși de polițiști în timp ce făceau sex în mare. Turiștii s-au amuzat teribil

26 iulie 2017 17:49   Fapt divers
Ultima actualizare:

Un filmuleț arată momentul în care doi turiști britanic au fost arestați de autorități, după ce au fost surprinși goi pușcă în mare. Martorii ocularii susțin că aceștia avusese parte de o partidă de sex de toată frumusețea, însă protagoniștii imaginilor neagă orice afirmație.

Cuplul înfierbântat a fost surspins în destinația exotică Pattaya, Thailanda, de către turiștii de pe margine. Martorii oculari s-au amuzat teribil de imaginile din fața lor, însă au anunțat și autoritățile că în mare, chiar în timp ce ei vorbesc la telefon, doi tineri sunt în mijlocul unei partide de sex.

Imediat ce ofițerii de poliție au ajuns la fața locului i-au forțat ce cei doi să iasă din apă. Imaginile arată cu cuplu beat criță, care abia se ținea pe picioare, care ies din apă cu părțile intime la vedere și care își caută disperați hainele. Dar, ce să vezi? Hainele dispăruseră, motiv pentru care cei doi au fost forțați să defileze în toată splendoarea lor în fața oamenilor, în timp ce se îndreptau spre secția de poliție pentru a da declarații.

Bărbatul , în vârstă de 26 de ani, din Londra, era complet gol, iar femeia, despre care nu se știe nimic, purta doar sutienul. Cei doi au fost reținuți pentru indecență în publică, fiind și arestați. După ce și-au revenit din beție au realizat de gravitatea faptelor lor și cu rușine în glas și-au cerut scuze, potrivit The Sun.

Mai multe