Profa de mate a ajuns după gratii pentru ca a făcut sex cu trei elevi

10 iunie 2017 21:13   Fapt divers
Ultima actualizare:

Erin McAuliffe (25 de ani) a fost arestată pentru că a întreținut relații sexuale cu trei elevi adolescenți, Polițiștii au anchetat cazul o lună de zile, intervievând colegii și elevii școlii la care aceasta preda de aproape un an, găsindu-o vinovată.

Profesoara de matematică se află în spatele gratiilor, fiind acuzată că a întreținut relații sexuale cu elevii. Erin a fost arestată în Carolina de Nord, după ce s-au găsit dovezi care afirmă faptul că a făcut sex cu doi băieți de 17 ani și unul de 16. Personalul din administrația instituției a sesizat autoritățile după ce s-au adus la cunoștință câteva abateri suspecte din partea tutorelui. Profesoara a fost demisă de la școala la care profesa din august, anul trecut.

”Am fost pe deplin cooperanți cu autoritățile locale în aplicarea legii, conform procesului de tratare a acestei probleme”, a declarat conducerea școlii, conform Mirror. Erin este deținuta închisorii din Carteret County, urmând ca luni, 12 iunie, să-și afle sentința.

Conform profilului ei de Linkedin, Erin a mai profesat în cadrul unei școli, unde după încheierea programului ajuta elevii de sex masculin să-și îmbunătățească gândirea critică și abilitățile în rezolvarea diferitelor probleme.

Mai multe