Profa de mate a făcut sex cu elevul ei. A fost dată pe mâna poliției chiar de către fiica ei

6 septembrie 2017 15:39   Fapt divers
Ultima actualizare:

Alberta Padilla (52 de ani) a fost arestată săptămâna trecută în San Antonia, Texas, după ce s-a aflat că întreţinea relaţii sexuale cu unul dintre elevii ei.

Femeia, care este profesoară de matematică, a fost dată în vileag chiar de către fiica ei. Alberta a recunoscut în faţa poliţiştilor că a făcut sex de mai multe ori cu un elev în vârstă de 17 ani.

Mai mult, femeia le-a spus anchetatorilor că au întreţinut relaţii sexual chiar şi într-un parc din oraş, scrie Daily Mail.

Se pare că cei doi s-ar fi “iubit” de peste 20 de ori în decursul unui an. Padilla le-a mai spus poliţiştilor că băiatul s-a mutat în casa ei în 2016, iar ea a început să aibă sentimente pentru el.

Fiica Albertei a aflat de relaţie după ce a citit conversaţiile mamei ei de pe telefon şi tot ea a mers la poliţie şi a povestit tot.

Alberta este profesoară la liceul “Lady Bird Johnson”, însă dreptul de a profesa i-a fost retras după ce s-a aflat de grozăvie.

Acum femeia este arestată în penitenciarul Bexar şi o aşteaptă un lung proces. Instanţa a stabilit deja o cauţiune de 20.000 de dolari.

Mai multe