Reacția emoționantă a unui câine când și-a văzut salvatorii

14 aprilie 2016 16:46   Fapt divers
Ultima actualizare:

Tania Cappelluti a avut parte de o experiență extrem de înduioșătoare atunci când a întâlnit un câine deshidratat pe mijlocul unui drum din Costa Rica. A dovedit că este un om cu suflet mare și a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-i fi alături neajutoratului animăluț.

Gaia, câinele cu pricina, de abia se putea târî, iar atunci când a văzut-o pe Tania că se dă jos din mașină, nu a mai putut rezista și pur și simplu a leșinat. Întâmplarea a fost povestită de salvatoare pe pagina ei de Facebook, unde a și publicat mai multe fotografii cu animăluțul în nevoie, informează Daily Mail.

"Când m-am dat jos din mașină pentru a verifica ce se întâmplă cu ea, cățelușa a căzut imediat la pământ și a început să plângă. Era plină de purici și căpușe și foarte deshidratată, dar are cel mai bun suflet...I-am dat apă și puțină mâncare. De abia se putea ridica", a scris Tania pe rețeaua de socializare.

Tania este proprietara unui studio de yoga, dar și al unui adăpost de animale, ceea ce s-a dovedit cum nu se poate mai bine pentru biata Gaia, care la scurt timp după ce a fost salvată, hrănită și deparazitată, și-a și găsit o casă alături de o franțuzoaică iubitoare.

Mai multe