Reacția uimitoare a unei femei când și-a văzut iubitul gol, peste fiica sa

16 septembrie 2017 18:38   Fapt divers
Ultima actualizare:

O femeie din Statele Unite și-a ieșit din minți atunci când a intrat în dormitorul ei și și-a văzut iubitul complet dezbrăcat, „încercând să o atingă pe fiica sa”. Femeia nu a stat pe gânduri, iar ce a urmat, ar fi putut să o condamne la închisoare pe viață.

Femeia, originară din statul american Ohio, tocmai se ducea la culcare, când l-a văzut în dormitor pe iubitul său de 31 de ani, gol și aplecat spre fiica sa minoră, de 12 ani, informează The Mirror.

Răbufnind de furie, femeia a luat un cușit și l-a înjunghiat pe bărbat de cinci ori în piept și o dată în ceafă. Când și-a dat seama ce a făcut, a ieșit în stradă și a început să strige după ajutor. În timpul răfuielii, atât mama, cât și fiica sa s-au ales cu răni pe mâini.

În mod paradoxal, polițiștii nu au emis nicio acuzație, motivând crima femeii, un act disperat de a-și salva fiica din mâinile unui agresor sexual. Fetița a mărturisit în fața procurorilor că bărbatul i-a băgat mâna sub haine și chiar i-a dat pantalonii jos în alte ocazii.

Mai multe