Reacția unui bărbat când a descoperit că soția i-a testat infidelitatea cu o minoră

23 august 2017 17:43   Fapt divers
Ultima actualizare:

O femeie a vrut să verifice dacă suspiciunile că este înșelată de soțul său sunt întemeiate, așa că a angajat o echipă de detectivi pentru a-l prinde în flagrant. Soția a fost șocată de reacția partenerului său.

Bărbatul a fost abordat de o tânără care pretindea că este minoră, dar când el a observat că fata avea un microfon ascuns, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Ellen a apelat la ajutorul emisiunii americane „To Catch a Cheater”, care se ocupă cu dovedirea infidelităților în cuplu, pe modelul celebrei vechi emisiuni din România, „Trădați în dragoste”. Când detectivii i-au prezentat femeii înregistrarea video, Ellen a fost șocată. Suspiciunile sale au început atunci când vecinii i-au semnalat că pe lista de suspecți de pedofilie se află și o persoană care locuiește la adresa unde stau ea și soțul său, potrivit Daily Mail.

Înregistrarea vorbește de la sine: bărbatul stă pe o bancă în parc și hrănește un grup de rațe. La un moment dat, este abordat de o tânără, special trimisă de echipa de detectivi și îl întreabă dacă poate să i se alăture. Întrebată ce face singură prin parc, fata îi răspunde: „Mă plictisisem și sunt în pauza de prânz. Te=am văzut și mi s-a părut că ești drăguț.” Actrița pretindea la început că este „boboacă” la un liceu, dar apoi i-a mărturisit că are doar 16 ani.

Inițial, bărbatul nu cedează avansurilor fetei și o întreabă unde îi sunt părinții. tânăra nu cedează nici ea și îl întreabă dacă vrea să se mai vadă ocazional. Soția înșelată a descoperit oripilată cum în acel moment, bărbatul i-a răspuns fetei că „se vede deja cu cineva”, când el era de fapt căsătorit. Vizibi interesat și el de ea, îi cere numărul de telefon, pentru a fi măcar „prieteni”. După ce i-a dat numărul, fata l-a îmbrățișat și și-a luat la revedere de la el.

Lucrurile au luat însă o întorsătură neașteptată după ce bărbatul observă chiar în momentul despărțirii că fata avea un microfon ascuns asupra sa. Fata a reușit să se urce rapid în mașina echipei de detectivi, dar el a continuat să o urmărească.

Ellen a fost profund dezamăgită de soțul său și este de părere că ar fi înșelat-o până la urmă: „Asta s-ar fi întâmplat și ar fi continuat să o facă dacă n-ar fi descoperit microfonul.” Editorii emisiunii au dezvăluit că ellen și soțul său sunt în continuare căsătoriți și stau împreună, dar primesc consiliere pentru cupluri.

Mai multe