Reacția unui câine părăsit îți va rupe inima

21 martie 2016 15:57   Fapt divers
Ultima actualizare:

Cine spune și crede că animalele nu au trăiri, nu l-a văzut pe acest câine "captiv" într-un centru canin. Vestea că nu va mai fi adoptat l-a schimbat total pe un patruped aflat într-un adăpost din Philadelphia.

Deși când a fost adus alături de celelalte animăluțe, March era vesel, dădea din coadă și se distra în felul său, în ultimul timp, lucrurile s-au schimbat în totalitate. De ceva vreme, pitbullul și-a pierdut veselia și asta pentru că a fost abandonat după ce inițial fusese adoptat de o familie. Totul era stabilit, câinele plecase spre noua casă, dar s-a întors mai repede decât oricine s-ar fi așteptat.

Când s-a văzut iarăși singur într-o cameră gri, patrupedul a adoptat o atitudine ciudată: s-a întors cu fața către perete și pare că se holbează continuu în acea direcție, semn clar că suferă de depresie, anunță Metro.

Cei de la adăpost încearcă să-l facă acum să-și recapete fericirea de altădată și să-i determine pe oamenii care vizitează centrul canin să-l adopte pe March și să-i ofere familia și dragostea de care are nevoie.

Mai multe