Relaţii intime cu fostul partener. De ce nu sunt recomandate?

8 martie 2019 10:09   Fapt divers
Ultima actualizare:

Te-ai despărţit de cel care ţi-a fost iubit şi simţi că nu poţi să treci peste acest lucru. Conştientizezi că nu mai poţi să fii cu el, însă îţi doreşti ca, într-un fel sau altul, să rămână cumva alături de tine. Iar pentru asta ai face orice pentru a mai păstra măcar o portiţă deschisă spre trecutul care te-a făcut atât de fericită cândva.

Sexul cu fostul iubit este atât de bun încât nu vrei să pierzi şi acest prilej de a fi cu el. Acest lucru nu este recomandat fiindcă reluarea activităţii intime cu cel de care te-ai despărţit, te împiedică să avansezi.

Chiar dacă îţi este greu să mergi mai departe, trebuie să găseşti în tine puterea de a depăşi tot ce s-a întâmplat. Această situaţie nu îţi va aduce nimic bun, dinpotrivă te va împiedica să îţi vezi de viaţa ta aşa cum ar trebui. Dacă tu cazi pradă tentaţiei te a te culca din nou cu el, îţi suprimi singură dreptul de a avea noi experienţe. Faptul că rămâi blocată pe o relaţie care nu va fi niciodată aşa cum îţi doreşti, te împiedică să îţi deschizi inima spre alte persoane de sex opus.

Mai multe