Reporter lovit cu pumnul în față în timp ce era în direct. Agresorul era beat criță

4 august 2017 8:55   Fapt divers
Ultima actualizare:

Un reporter de la postul de televiziune NTV, Rusia, a fost lovit în față de către un bărbat aflat în stare de ebrietate. Jurnalistul se afla într-o transmisiune directă, câng agresorul s-a apropiat, a intrat în cadru, s-a uitat lung la el și l-a lovit din plin.

Un reporter rus, care lucrează pentru un canal Tv pro-Kremlin a fost atacat în timp ce se afla în transmisiune directă, raportând detalii din parcul Gorki, Moscova, de la Ziua Națională a Parașutiștilor.

Nikita Razvozzhayev abia ce a apucat să trasmită live două cuvinte, că în cadru a apărut un bărbat beat. În șoaptă, jurnalistul i-a spus să facă liniște și să nu mai vorbească, moment în care acesta s-a înfuriat și l-a lovit cu pumnul în față, scoțându-l din cadru, mai să îl doboare.

În momentul în care reporterul a fost luat prin surprindere de agresor, acesta descria parașutiștii ca niște eroi. Agresorul înfuriat sau doar inconștient, s-a revoltat, crezând probabil că jurnalistul trata o temă politică.

”Este țara mea. Vom ocupa Ucraina!”, se aude agresorul țipând înainte a de a-l lovi, potrivit Daily Mail. ransmisiunea a fost întreruptă, iar prezentatoarea a spus că au fost nişte probleme. În scurt timp, poliţia a anunţat că individul a încercat să fugă, dar a fost reţinut.

Mai multe