Ruptă de beată, a intrat în locuința greșită. Îngrozitor ce s-a întâmplat apoi!

18 ianuarie 2017 17:48   Fapt divers
Ultima actualizare:

O femeie care consumase o cantitate prea mare de alcool a intrat în locuința unor străini în mijlocul nopții. Femeia în vârstă de 30 de ani se afla în apropierea apartamentului ei, când a pătruns în apartamentul greșit și le-a atacat pe proprietară și pe fiica ei.

Stacey Bunyan (30 de ani) a dat buzna într-o casă străină în jurul orei 1.50 noaptea. S-a năpustit apoi asupra lui Emily Campbell, fiica proprietarei apartamentului, potrivit metro.co.uk. După ce i-a smuls un smoc de păr, a mușcat-o când tânăra de 20 de ani încerca să îi ia apărarea mamei sale.

„Nu o văzusem niciodată pe această femeie, și iat-o în casa noastră la două dimineața, refuzând să plece”, a relatat Emily. „Mama mea se recupera după o luptă cu canceul și nu era în stare să se lupte, așa că am încercat să o scot din casă și ea m-a atacat”, a mai povestit tânăra. „Se comporta ca un animal, mi-a smuls părul, m-a zâriat pe față li chiar m-a mușcat”, a spus Emily.

După încăierare, Stacey Bunyan, care se afla în stare de ebrietate, s-a prăbușit pe scări sub ochii mai multor persoane care asistau la cele întâmplate. Martorii, care au declarat că femeia acționa sub influența alcoolului, au sunat la poliție.

Totul s-a întâmplat anul trecut, pe 17 septembrie 2016, în Paisley, Scoția. Emily Campbell a avut nevoie de îngrijiri medicale la Spitalul Royal Alexandra din Paisley după incident, unde s-a prezentat cu răni grave la nivelul feței și al scalpului.

Stacey Bunyan a declarat, ulterior, că își petrecuse seara într-un pub și că era atât de beată încât nu își amintea cum a ajuns în apartament sau ce făcea acolo. Femeia a fost dată în judecată și și-a recunoscut faptele. Aceasta a primit o amendă în valoare de 460 de euro, și a fost nevoită să plătească victimei pagube în valoare de încă 460 de euro.

Mai multe