Rușinos! Ce au găsit angajații unui cinema într-o sală, după difuzarea filmului «Fifty Shades Darker»

15 februarie 2017 8:17   Fapt divers
Ultima actualizare:

Filmul „Fifty Shades Darker”/„Cincizeci de umbre întunecate” a făcut senzație printre doamne și domnișoare. Producția cinematografică conținute multiple scene de sex și fantezii sexuale, și multe femei s-au înghesuit să-și cumpere bilete la premieră.

Se pare că sălile de cinema au fost pline, însă asta nu le-a împiedicat pe unele telespectatoare să dea curs unor gesturi care se fac doar în intimitate. Cel puțin așa se înțelege dintr-o fotografie publicată de un angajat al unui cinematograf.

Acesta ar fi găsit în sală, după difuzarea celebrului film, un castravete. „Acel moment ciudat când găsești un castravete în cinema după o sesiune «Fifty Shades Darker»”, a scris angajatul în descrierea fotografiei, pe care a publicat-o pe o rețea socială.

Unii internauți l-au sfătuit pe acesta să se spele de urgență pe mâini după ce a ridicat castravetele fără să poarte mănuși. Alții susțin că imaginea ar putea fi una regizată, menită să reprezinte o mișcare de PR a cinema-ului.

Cu toate acestea, nu se știe dacă fotografia-mărturie este făcută într-o situație adevărată, sau una aranjată de angajat, potrivit The Sun.

Mai multe