S-a dezbrăcat şi a început să se masturbeze în plină stradă, printre maşini. Ce a urmat

21 februarie 2015 20:58   Fapt divers
Ultima actualizare:

Anie Carter, o tânără de 31 de ani, din Statele Unite, a oferit un specatcol neîmaintâlnit pe străzile Floridei. Complet dezbrăcată, a început să se masturbeze printre maşini, fără pic de jenă. Mai mult decât atât, a generat un adevărat scandal, sărind la bătaie cu poliţiştii. Martorii spun că era drogată.

Lipsită de inhibiţii, Anie s-a dezbrăcat complet şi a început să se masturbeze printre maşini.  Şoferii “norocoşi” care au luat parte la spectacolul erotic , oferit gratuit, în plină stradă, au rămas cu gura căscată când au văzut-o pe Anie urcându-se pe capota maşinilor. Un cuplu care circula în acel moment pe strada cu pricina a fost martorul unei scene rar întâlnite. Femeia, despre care poliţiştii spun că ar fi fost drogată, le-a “escaladat” maşina şi s-a masturbat, deasupra lor,  preţ de câteva minute.

A sărit la gâtul poliţiştilor

Şoferul unui Lexus, încântat de privelişte, a început să claxoneze continuu până când Ani s-a enervat şi i-a aruncat cu telefonul mobil în parbriz. Le-a făcut praf pe ambele. La scurt timp, a fost chemată poliţia. Anie a început să urle la oamenii legii, i-a bruscat şi aproape că a sărit la bătaie. În cele din urmă, agenţii au imobilizat-o pe tânără şi au condus-o la secţia de poliţie. Anie trebuie să plătească 1500 de dolari pentru pagubele făcute. Mai mult decât atât, femeia urmează să dea explicaţii şi în faţa magistraţilor.

Mai multe