S-a dezbrăcat și s-a masturbat în curtea bisericii, sub privirile șocate ale trecătorilor

5 octombrie 2016 22:00   Fapt divers
Ultima actualizare:

O femeie a vrut să dea curs celor mai îndrăznețe fantezii sexuale, și nu oriunde, ci în curtea unei biserici și în alte zone publice. Exhibiționista a chemat cu ea și o prietenă, care a filmat totul.

Videoclipul a fost publicat pe site-uri pentru adulți, iar „incidentul” a fost raportat persoanelor angajate de biserica Sfânta Maria din Sheffield, Anglia, unde s-a întâmplat totul, potrivit The Daily Mirror. „Am auzit câte ceva despre asta”, a spus una dintre acele persoane, care a preferat să-și păstreze identitatea ascunsă.

Expunerea publică și actele sexuale cărora femeia, pe nume Janna, le-a dat curs au durat aproximativ jumătate de oră. În tot acest timp, pe filmare se pot vedea trecători în zonă, însă asta nu o oprește pe „protagonistă”. Femeia s-a mai dezbrăcat și în zone precum lângă un stadion, în apropierea unui supermarket și chiar în apropierea studiourilor BBC Radio Sheffield.

La sfârșitul videoclipului, persoana din spatele camerei de filmat o întreabă pe Janna cum s-a simțit. „A fost ciudat, dar într-un mod bun. A fost foarte bine dar foarte rușinos. Aș mai face asta o dată”, a explicat femeia.

Acum, videoclipul publicat pe Internet poartă numele „Janna Nude in Sheffield” adică „Janna Dezbrăcată în Sheffield”. Se pare că este numai unul dintr-o lungă serie de astfel de videoclipuri, realizate în zona South Yorkshire. Anul trecut, polițiștii locali au declarat că au sporit eforturile pentru a pedepsi persoanele care comit acte de indecență publică, potrivit The Star.

Mai multe