S-a îmbrăcat în rochie, și-a decapitat iubita și a făcut sex cu capul ei

14 martie 2016 12:26   Fapt divers
Ultima actualizare:

Un act extrem de ciudat a înfricoșat și revoltat Rusia și întreaga lume. În iulie 2015, Aleksandr U, în vârstă de 23 de ani și-a decapitat iubita de 22 de ani, nu înainte de a o înjunghia de 53 de ori. Zilele acestea, bărbatul a fost declarat nebun de către judecători.

Tânărul era basistul trupei punk rock Easy Riders, dar a fost dat afară din formație atunci când colegii lui au aflat că are niște fetișuri cel puțin ciudate. La fel de surprinsă a fost și Victoria, iubita lui, atunci când l-a surprins purtându-i hainele și produsele de machiaj, ceea ce a făcut-o să se despartă de individ. Asta l-a înnebunit pe Aleksandr, care, beat și drogat fiind, a ucis-o pe fată. Dar el nu s-a oprit aici, căci a folosit capul iubitei sale pentru un act sexual.

Colegii de trupă aflaseră de pasiunea rockerului cunoscut sub numele de Pussy de a purta haine femeiești și de a se masturba în timp ce era îmbrăcat în acest fel. Au încercat să deschidă subiectul, însă Aleksandr a reușit să-l evite pentru mai mult timp, anunță The Sun.

Călăul tinerei de 22 de ani a fost închis într-o unitate psihiatrică pentru un timp nedeterminat.

Mai multe