S-a îndrăgostit de mama care l-a abandonat. Ce a urmat?

14 iunie 2016 13:55   Fapt divers
Ultima actualizare:

Se întâlnesc numeroase cazuri de copii abandonați care după ani își regăsesc în sfârșit părinții. I s-a întâmplat același lucru și unui adolescent care după ce și-a regăsit mama, pe care n-a cunoscut-o până atunci, s-a îndrăgostit de ea.

Shane Burke (19 ani), din Manchester, a descris cum a devenit "confuz"din cauza sentimentelor pe care le-a avut față de Rose Bestall, pe care a întâlnit-o pe Facebook, relatează Metro.co.uk.

El crede că suferă de o atracție sexuală genetică, afecțiune care se manifestă prin faptul că persoana în cauză simte atracție sexuală față de o rudă atunci când o întâlnește pentru prima dată.

Rose este de fapt mama lui Shane și a fost nevoită să-l abandoneze atunci când i-a dat naștere la vârsta de 5 ani. Într-un final, ei s-au regăsit, dar Shane a devenit confuz, iar după doar câteva săptămâni și-a mărturisit o altfel de dragoste față de ea, creând o mare dilemă.

"Știam că sentimentele lui Shane erau complet neadecvate, dar l-am căutat atât de mult timp, încât nu doream să-l îndepărtez din nou", a declarat Rose. Ea i-a explicat că relația lor nu poate fi nimic mai mult decât una de mamă - fiu.

Ea l-a abandonat pe Shane pe când acesta avea doar cinci ani. El a încercat să o contacteze pe rețeaua de socializare, dar avea contul privat. În cele din urmă a fost Rose cea care a făcut primul pas și luându-se după trăsăturile fizice moștenite de la tatăl său, și-a dat seama că este fiul ei.

"Acum o iubesc pe Rose pentru că este mama mea și nimic mai mult. Încă mă adresez ei pe numele Rose pentru că încă ne acomodăm cu relația, dar sper să o pot numi curând mamă", a mărturisit Shane.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe