S-a oprit în intersecție ca să salveze o pisicuță! Ce a făcut apoi

22 octombrie 2015 8:53   Fapt divers
Ultima actualizare:

O motociclistă s-a oprit în mijlocul intersecției pentru că a observat ceva pe stradă. Femeia s-a dat imediat jos de pe motocicletă pentru a „investiga”, iar imediat și-a dat seama că este vorba despre un pui de pisică abandonat pe stradă.

Aceasta a ridicat imediat micuțul animal și s-a atașat rapid de el. Totul a fost înregistrat de o cameră de filmat atașată pe casca motociclistei. „Sună stupid, dar tocmai am salvat o pisicuță”, a scris ea în titlul videoclipului pe care l-a publicat pe o rețea socială. Videoclipul s-a viralizat imediat, iar oamenii au vrut să știe mai multe despre ce s-a întâmplat ulterior cu felina, potrivit distractify.com.

„Încă tremură! Mulțumesc doamnei misterioase care a ajutat și tuturor oamenilor care au fost atenți și au oprit, a fost de apreciat. Pisicuța s-a dovedit a fi un mascul și se odihnește în siguranță acum”, a scris ea, în drescrierea videoclipului. 

Așa se face că motociclista a publicat un al doilea videoclip, cu titlul „Update despre Skids”. Aceasta i-a pus numele Skids motănelului și l-a luat acasă. Și se pare că și animăluțul s-a atașat de femeie, pentru că în videoclip se vede cum stă în brațele ei, se alintă și, la un moment dat, chiar cade pe spate.

Mai multe