S-a pozat mort ca să facă rost de bani!

27 iulie 2018 8:41   Fapt divers
Ultima actualizare:

S-a pozat mort, cu vată în nas, pentru a aduna bani de la rude şi de la cunoştinţe. Chiar şi pe propria mamă a păcălit-o.

S-a pozat mort cu scopul de a face rost de cât mai mulţi bani. Un thaliandez a stârnit recent mânia prietenilor şi a rudelor după ce şi-a înscenat propria moarte. Aşa i-a făcut să trimită bani soţiei lui pentru înmormântare. Prietenii lui Tachawit J. erau convinşi că e sănătos tutun. De aceea, au fost şocaţi când soţia lui a postat o serie de poze în care el apărea mort, cu vată în nas.

Lângă presupusul cadavru, femeia a scris: “Ultima poză, înainte de a i se dezactiva contul de Facebook, vă iubesc!”. Prietenii şi colegii lui Tachawit au început să scrie comentarii, întrebând, cu mare tristeţe, cum s-a întâmplat nenorocirea. Soţia a răspuns că a murit de cancer şi astm, boli de care a suferit mult timp. Multe dintre cunoştinţe au scris că nu au ştiut că era bolnav, fiindcă spunea că e bine mereu. 

Soţia nu a aşteptat ca rudele şi prietenii să se gândească să-i trimită ajutoare. A preluat ea iniţiativa şi a început să ceară bani de la toată lumea pentru a acoperi costurile de înmormântare. Femeia, al cărei nume nu a fost dat publicităţii, a înştiinţat-o şi pe mama soţului că băiatul ei ar fi murit şi i-a cerut ajutor financiar. Distrusă, bătrana a strâns repede 20.000 de baht (în  jur de 2.388 de lei) şi i-a trimis văduvei fiului său ca să cumpere sicriul şi cele necesare. Mama îndurerată a contactat şi templul ca să programeze funeraliile. A doua zi, trupul neînsufleţit al lui Tachawit trebuia să ajungă la casa ei pentru ca rudele să-şi ia la revedere de le el. Însă acest lucru nu s-a întâmplat.

Pe măsură ce timpul pentru înmormântare s-a apropiat, unul dintre verii “mortului” a decis să ia legătura cu “văduva” pentru a întreba ce se întâmplă. Spre surprinderea acestuia, a răspuns chiar vărul “mort”, dar a închis repede când şi-a dat seama cine era la telefon. Familia a trebuit să anuleze funeraliile, după ce a trimis femeii, care s-a dat drept văduvă, 60.000 de baht (circa 7.170 de lei).

Supărată, mama a rupt toate legăturile cu fiul şi nora după ce a aflat că a fost păcălită cumplit. Însă nu-i va da în judecată. Prietenii s-au supărat şi ei pe Tachawit. El nu şi-a şters pozele în care apărea mort, însă a scris la comentarii: “Îmi pare ră pentru că am fost aşa mizerabil”. S-a pozat mort ca să facă rost de bani şi s-a făcut de ruşine în întreaga lume.

Mai multe