S-a prefăcut că e gravidă pentru 7 luni! Felul morbid în care a înscenat un avort

23 mai 2016 18:52   Fapt divers
Ultima actualizare:

O femeie în vârstă de 43 de ani și-a păcălit soțul că îi poartă copilașul în pântece. Minciuna a durat timp de șapte luni de zile. Când termenul nașterii începea să se apropie, aceasta și-a înscenat un avort spontan.

Anita Parker (43 de ani) a fost arestată după ce a recurs la fapte de o cruzime incredibilă pentru a se preface că a pierdut o sarcină. Potrivit thesun.co.uk, și-a păcălit consortul că este gravidă pentru mai bine de 28 de săptămâni.

Într-o zi, când bărbatul, pe nume Johnny, era plecat, Anita a creat o scenă a groazei în patul conjugal. Când soțul ei a revenit în casa mobilă din Alabama, Statele Unite ale Americii, în care locuiau împreună, a găsit-o pe femeie într-o baltă de sânge, acoperită cu ceea ce păreau a fi rămășițele unui fetus.

Sângele cu care se acoperise Anita aparținea, de fapt, cățelușului lui Johnny, un Chihuahua în vârstă de opt luni. Femeia l-a ucis cu o cruzime înfiorătoare și l-a jupuit de piele pentru a-l face să pară că este un fetus.

Johnny a fost îngrozit când a văzut-o pe soția lui în patul plin de sânge și a dus-o la spital. Acesta a aflat adevărul abia când doctorii i-au spus că Anita nu fusese însărcinată deloc.

Când a ajuns acasă, a observat că micul Chihuahua lipsea. Un vecin a găsit cățelușul într-un coș de gunoi din apropierea rulotei. Ulterior, Anita a fost arestată pentru cruzime față de animale, iar în prezent se află în custodia autorităților.

Cum a reușit să îl păcălească că e însărcinată

O sarcină este un lucru vizibil, mai ales atunci când ajunge într-un stadiu atât de avansat precum pretindea Anita. Femeia a reușit să-și păcălească soțul timp de șapte luni, interzicându-i să o însoțească la așa-zisele consulturi medicale. Ba mai mult, la un moment dat, aceasta a folosit imagini de pe Internet pentru a-l minți pe Johnny că a aflat sexul bebelușului.

„Cred că își umfla burta tot timpul, pentru că așa arăta. Și îmi trimitea poze de la ecografie”, a declarat bărbatul, adăugând faptul că îi este dor de cățelușul lui, pe care îl iubea foarte mult.

Mai multe