S-a sărutat cu un necunoscut, dar habar nu avea ce urma să i se întâmple

23 septembrie 2016 17:25   Fapt divers
Ultima actualizare:

Ghinion pentru o viitoare mireasă. A fost nevoită să-și anuleze nunta, după ce filmarea făcută la petrecerea burlăcițelor a devenit virală pe internet.

Emma Alicia Paz Ayala, din oraşul mexican Hermosillo, a plecat împreună cu cele mai bune prietene într-o staţiune din altă regiune a ţării, pentru a-şi petrecere ultimele zile de libertate. După ce a băut considerabil la barul de la piscină, Emma s-a sărutat cu un bărbat pe care abia îl cunoscuse, scrie Daily Mail.

Clipul, care o înfăţişa pe viitoarea mireasă extrem de fericită în braţele necunoscutului, a fost distribuit pe reţelele de socializare cu hashtagul #LadyCoralina, după numele barului în care s-a petrecut totul.

Filmarea s-a viralizat chiar înainte că tânăra să ajungă acasă,  şi a fost văzută şi de viitorul soţ, Pablo Torres Gandara, şi familia acestuia. Căsătoria a fost anulată imediat.

Toată povestea a devenit cunoscută pe reţelele sociale şi a fost intens comentată. O femeie s-a arătat iritată de toată întâmplarea și a transmis un mesaj Facebook: "Lady Coralina este motivul pentru care cei mai mulţi prieteni ai mei sunt bărbaţi. Femeile sunt nişte trădătoare".

Mai multe