S-a trezit cu capul în gura unui urs. Cum a reușit să scape cu viață

12 iulie 2017 14:44   Fapt divers
Ultima actualizare:

Un angajat al unei tabere de vară și-a văzut moartea cu ochii. Acesta a avut un șoc când s-a trezit și și-a dat seama că se află cu capul între colții unui urs care îl târa. Animalul l-a tras patru metri, înainte ca alți oameni din tabără să îi sară în ajutor.

Tânărul în vârstă de 18 ani, instructor în tehnici de supraviețuire la o tabără de vară din statul american Colorado, a povestit cum usrsul brun îi zdobea craniul duminică și ce a simțit în acele câteva momente.

„Zgomotul pe care îl auzeam, cred, era acela al dinților care strângeau de craniul din care mușcase. M-a prins și m-a tras, iar apoi m-a mușcat de partea din spate a capului și m-a târât. Perioada în care m-a târât mi s-a părut că a trecut cel mai greu. Am avut impresia că a durat o veșnicie””, a mărturisit tânărul, identificat numai prin prenumele Dylan, pe postul local Denver 7.

Tânărul dormea într-un sac de dormit pe malul unui lac, împreună cu alți angajați ai taberei de vară, când animalul a atacat, în jurul orei 04.14 duminică dimineață, la Ward, localitate situată la circa 30 km de orașul Boulder.

„Am crezut pentru un moment că visam, dar apoi mi-am spus că mă durea atât de rău încât nu putea fi un vis”, a povestit Dylan, care a ieșit din spital cu nouă puncte de sutură.

Mai multe