Sărutul iubitului ei i-a provocat moartea

15 iunie 2016 9:40   Fapt divers
Ultima actualizare:

O tânără de 20 de ani a decedat după ce și-a sărutat iubitul pe buze. Când bărbatul a văzut că aceasta se sufocă, a sunat la urgențe.

Femeia a fost transportată la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru ea. Ulterior, mama victimei i-a făcut publică povestea, cu speranța că îi va ajuta pe alții să prevină o astfel de tragedie, potrivit metro.co.uk.

Se pare că Myriam Ducre-Lemay avea alergie la alune. Iubitul ei nu știa acest lucru, tocmai de aceea nu a simțit nevoia să îi spună că tocmai mâncase alune înainte să o sărute. Imediat, Myriam a intrat în șoc anafilactic și nu a mai putut fi salvată.

Toate acestea s-au întâmplat în anul 2012. Mama lui Myriam, Micheline Ducre, încă suferă după decesul fetei. „Mi-a spus că este îndrăgostită. A fost prima dată când am văzut-o pe fiica mea cu o privire atât de luminoasă”, a povestit ea.

 Aceasta continuă să vorbească despre drama ei pentru a atrage atenția asupra alergiei la alune. Femeia insistă asupra faptului că este important ca persoanele cu această afecțiune să poarte la ele injecții cu adrenalină, pentru a preveni o astfel de tragedie.

Mai multe