Scoateţi-ne de aici!

24 mai 2012 15:07   Fapt divers
Ultima actualizare:

Ce înjurături ar trage aceste animale dacă n-ar fi necuvântătoare? Cu siguranţă, ele n-ar începe cu „hai să-mi bag..." pentru că exact asta au făcut.

Din neatenţie, desigur, ele au rămas blocate în fel de fel de ipostaze ciudate după ce şi-au introdus capul acolo unde nu le-a fiert oala. Ce au căutat sărmanele necuvântătoare în acele locuri, nimeni nu poate şti.

Sigur e că, după această experienţă, au rămas cu coada-ntre picioare şi cu capul între „gratii". Sperăm că, imediat după ce au făcut poza, autorii acestor fotografii au sărit în ajutorul patrupedelor ghinioniste. Pentru că aşa e în natură: totul se termină cu bine!

Sunt un pisoi cu scaun la cap

Mâţa a încercat să facă o tumbă, dar a rămas blocată

Orice pentru o bere bună!

Pisicuţa a adulmecat paharul cu bere atât de intens încât a intrat în el

Salvat cu lubrifiant sexual

Un pui de pisică a rămas cu capul înţepenit în bucşa unei roţi. Bietul Alloy mieuna cu disperare de răsuna cartierul din Birminghan, unde a fost la un pas să-şi găsească sfârşitul.

Pisicul, care se crede că a fugit de-acasă, nu mai avea nici o scăpare, dacă un om cu inimă bună nu ar fi chemat o echipă de salvare. S-a încercat mai întâi scoaterea pisicului cu ajutorul margarinei, dar nu s-a reuşit.

Abia un lubrifiant sexual a fost de ajutor, iar capul animalului, bine uns, a fost eliberat în sfârşit. Pisoiul a fost dus la spitalul veterinar pentru a fi tratat în urma spaimei de moarte prin care a trecut.

După cine te uitai, căluţule?

Nu numai pisoiul a avut o soartă plină de ghinion. Un fermier american a avut o surpriză mai puţin plăcută când şi-a găsit calul cu capul înţepenit într-un copac.

Janson Harschbarger, din Pullman, Virginia, a ieşit din casă speriat de zgomotele pe care le scotea calul său, Gracie. Pe dealul de lângă grajd, fermierul şi-a văzut calul făcut prizonier de un copac. Din fericire, animalul a reuşit să scape.

Căţelul a rămas afiş!

A vrut să se scarpine pe spate, dar s-a îndesat prea mult între copaci

Unde e luminiţa de la capătul tunelului?

Boris, un câine din Moscova, a crezut că găseşte ceva mâncare într-o cutie, dar s-a înşelat. După ce a observat că intuiţia i-a jucat feste a încercat să-şi vadă de drum. Dar, ghinion!

Mai multe