Secretul pentru a determina un bărbat să ejaculeze: stimulează-i prostata

11 iunie 2016 21:32   Fapt divers
Ultima actualizare:

Această practică „masajul prostatei” este grozavă, puțin perversă și îi va declanșa automat ejacularea partenerului de viață. Dar probabil vă întrebați, cum să procedați?

Spuneți-i partenerului că o să vă jucați cu anusul lui. Pentru a găsi accesul optim, va fi poate necesar să încercați câteva poziții. Iubitul trebuie să stea pe spate, cu genunchii ridicați. Având grijă să nu aveți unghii ascuțite cu care l-ați putea răni, introduceți cu blândețe un deget lubrifiat pe o adâncime de doi centimetrii. După ce el se obișnuiește cu senzația, continuați să înaintați. Urmăriți peretele mucoasei rectale din partea frontală a corpului până ajungeți la o proeminență rotundă de țesut și acolo opriți-vă. Aceasta este prostata.

După ce ați găsit „butonul magic”, mișcați degetul ca într-un gest de chemare, ca și cum ați cere cuiva să se apropie pentru a-i șopti ceva la ureche. Masați prostata cu buricele degetului și întrebați partenerul cum se simte. Indicațiile lui verbale vă vor călăuzi. Pentru o stimulare suplimentară, îl puteți săruta pasional sau îi puteți face sex oral. Mențineți-vă ritmul și va ejacula rapid.

"Dacă doriți să prelungiți experiența, folosiți o combinație de înaintări și retrageri, îndepărtați degetul de pe punctul respectiv și apoi readuceți-l, excitându-l până nu mai poate pur și simplu rezista. Nu uitați că voi controlați situația", a spus Eve Marx în cartea sa „101 lucruri inedite despre sex”.

Mai multe