Semne care pot indica lipsa de comunicare în relația ta

27 august 2020 20:02   Fapt divers
Ultima actualizare:

Comunicarea reprezintă elementul cheie şi este ingredientul care întreţine o relaţie de cuplu şi o face să evolueze. Trebuie să ne sprijinim partenerul, să îi acordăm atenție și să îl înțelegem.

Cuvintele tale nu sunt auzite, partenerul tău nu se uită în ochii tăi și nu sunteți capabili de a purta un dialog deschis și constructiv. Atunci când vorbiți, ajungeți mereu să vă contraziceți sau să vă certați.

Aceste situații îndepărtează partenerii unul de altul, întrucât nu mai există același sprijin din trecut. Este posibil ca sentimentele să-și fi pierdut din intensitate sau să existe prea multe resentimente pentru a se mai putea stabili un dialog sincer.

Nu uita că uneori lipsa comunicării se datorează și perioadelor foarte stresante. Serviciul, de exemplu, ne ocupă foarte mult timp, astfel încât ne mai rămâne foarte puțin pe care să-l dedicăm partenerului, iar acest lucru face comunicarea și mai dificilă. Ține minte aceste aspecte și nu neglija niciodată acest component esențial al relației tale. 

Mai multe