Semne evidente că vrea o relaţie serioasă cu tine

16 aprilie 2019 11:35   Fapt divers
Ultima actualizare:

Un lucru care diferenţiază un bărbat care îşi doreşte ceva serios de la tine de unul pentru care eşti doar o distracţie temporară este modul în care se comportă cu tine. Următoarele indicii te pot ajuta să îţi dai seama dacă el vrea şi este pregătit pentru o relaţie de lungă durată cu tine.

Nu vrea să te schimbe, te iubeşte aşa cum eşti

Un bărbat alături de care poţi avea parte de o relaţie de lungă durată fericită, te iubeşte pentru ceea ce eşti nu pentru ce ai putea deveni. Îţi apreciază toate trăsăturile pozitive şi le trece cu vederea pe cele negative.

E alături de tine în momentele delicate

Nu va fugi niciodată dacă apare o problemă, fie că aceasta problemă e doar a ta sau a cuplului. Va fi însă alături de tine, arătând că te înţelege şi te susţine, oferindu-se să îţi uşureze momentele de suferinţă indiferent de cauza acesteia.

E dispus să te pună pe un piedestal

Dacă un bărbat îţi este dedicat ţie sută la sută, se va comporta ca atare. Te va face parte integrală a vieţii sale şi va face o prioritate din fericirea ta. Te va asigura în permanenţă că te iubeşte şi nu doar prin cuvinte ci mai ales prin gesturile sale zilnice. 

Mai multe