Service auto pentru şoferiţe! Îţi repară maşina în timp ce-ţi fac părul sau unghiile

29 martie 2017 16:44   Fapt divers
Ultima actualizare:

Aveţi probleme cu maşina? Aţi făcut pană, s-a stricat vreo piesă sau trebuie să schimbaţi uleiul? Nicio problemă! S-a inventat un service auto special pentru şoferiţe, unde în timp ce aştepţi să ţi se repare maşina poţi opta pentru o coafură sau o manichiură nouă.

„Girls Auto Clinic” se bucură de un succes imens în Philadelphia, SUA. Ideea a fost bineînţeles a unei femei care este inginer şi mecanic auto. Patrice Banks a lansat primul salon/service “Girls Auto Clinic” în Philadelphia, în 2013, scrie Bored Panda.

Pentru că s-a bucurat de un succes uriaş, patroana şi-a extins afacerea într-un mod inedit. Acum service-ul auto oferă servicii de înfrumuseţare şoferiţelor care au nevoie de asistenţă tehnică pentru maşinile lor. În timp ce mecanicii se ocupă de maşină, clientele se bucură de un real răsfăţ: manichiură, pedichiură şi chiar o coafură nouă.

Mai mult, dacă eşti doritoare poţi învăţa chiar şi cum să-ţi repari maşina singură. Şi asta pentru că patroana a angajat doar femei la service, care se pricep la mecanică şi care le învaţă şi pe şoferiţe tot ce ştiu.

Mai multe