«Serviciul special de transport»: aşa călătoresc necuvântătoarele mici

31 august 2019 18:49   Fapt divers
Ultima actualizare:

Agitație de nedescris în lumea necuvântătoarelor! Ființele de mici dimensiuni au auzit că a fost lansat de curând un serviciu special de transport și multe vietăți s-au înscris în program oferindu-și serviciile contra cost.

Ideea de a-și transporta suratele mai mici în spinare a pornit de la puiul unui babuin care a reușit performanța de călători atârnat de mama lui pe distanța record de cinci kilometri. Practic, nu și-a abandonat mijlocul de locomoție nici o clipă de-a lungul unei zile întregi.

Pasărea drongo care imită perfect alarmele a pândit o antilopă cervicapra, în parcul național Velavada, Gujarat, India, până când s-a instalat confortabil pe spatele ei. Nu a călătorit prea mult pentru că mamiferul a ”mirosit” că mușteriul nu avea bani la el și voia să călătorească gratuit și l-a izgonit cu botul după doar 10 metri. Mai norocos a fost un mic hiracs, un mamifer ierbivor fără coadă, care s-a suit pe carapacea unei țestoase din Parcul Natural Drusillas, din Alfriston, Marea Britanie și s-a lăsat plimbat pe o distanță destul de mare: 7 metri.

Mai multe