Şi-a băgat ciment în faţă să se facă mai «frumoasă»

11 mai 2016 18:48   Fapt divers
Ultima actualizare:

Baba la frumuseţe rabdă, vorba aia. Dar ce te faci când te naşti bărbat, vrei să devii femeie şi nu ai bani pentru operaţii estetice? Simplu: apelezi la un chirurg de pe piaţa neagră... Şi te rogi să supravieţuieşti!

Asta a făcut şi Rajee Narinesingh din Los Angeles. În 2005, tânărul s-a decis că vrea să devină cu orice preţ femeie, pentru că nu mai suporta viaţa de bărbat. A început tratamentul cu hormoni pentru a se pregăti de schimbarea de sex. A renunţat la organul masculin şi apoi s-a gândit să îşi “ajusteze” puţin chipul, pentru a avea obraz fin de femeie. Aşa se face că a ajuns să îşi bage în faţă ciment şi silicon pentru lipit cauciucurile. Şi cum visul ei/lui era să ajungă un fel de divă de Hollywood, şi-a maltratat fără să stea pe gânduri obrajii, bărbia, buzele, pomeţii şi fesele. La scurt timp cimentul a început să o ia la vale, s-a infectat şi a intrat în şoc septic.

După câţiva ani buni petrecuţi prin spitale, zbătându-se între viaţă şi moarte, Rajee Narinesingh a trezit mila celor mai mari chirurgi plasticieni de la Hollywood, Terry Dubrow şi Paul Nassif. În 2012 a trecut pe la clinica doctorului John Martin, unde a făcut tratament cu laser şi i s-au făcut injecţii pentru a-i împiedica faţa să se scurgă complet. Însă din cauza infecţiilor localizate, implanturile de ciment şi silicon industrial nu au putut fi scoase decât începând cu 2015. Recent, doctorul Nassif i-a scos ultimul guguloi de ciment din bărbie. Şi Rajee poate spune că începe se semene a om. De-a lungul perioadei în care a făcut diferite proceduri de îndepărtare a implanturilor criminale, pacienta a fost injectată cu steroizi pentru evitarea infecţiei. Luni, 9 mai, însă miracolul s-a produs: după ce a fost “faţă de ciment” timp de aproape 10 ani, Rajee a putut zâmbi. “Sunt singura care a supravieţuit operaţiilor ilegale. Restul au murit între timp”, a povestit transsexualul.

Mai multe