Și-a dat foc la vagin pe scenă! Ce a pățit dansatoarea

26 martie 2016 9:55   Fapt divers
Ultima actualizare:

O femeie a suferit un accident incredibil în timpul unei competiții de dans. Gyal Flexi era în mijlocul prestației ei impresionante atunci când și-a dat foc la vagin. Tânăra s-a panicat când și-a dat seama că pantalonii ei scurți sunt în flăcări. Imaginile șocante au fost filmate. Videoclipul viral a fost distribuit pe toate rețelele de socializare.

Flexi și-a turnat alcool pe pantaloni, iar focul făcea parte din numărul ei de dans, dar „cascadoria” a scăpat de sub control. Dansatoarea a turnat prea mult alcool pe părțile sale intime și și-a dat foc, potrivit metro.co.uk.

Femeia a suferit arsuri de gradul I, dar medicii sunt încrezători că Flexi se va recupera după teribilul accident. Ce e și mai șocant este faptul că Gyal Flexi a câștigat competiția, chiar dacă și-a dat foc în fața publicului. Dansatoarea a luat premiul de 500 de dolari, dar s-a ales și cu arsuri extrem de dureroase. Cu toate acestea, Flexi nu are de gând să se lase și nu va renunța să includă show-uri pirotehnice în prestațiile sale.

Mai multe