Şi-a deschis o şcoală de gătit cu spermă

21 octombrie 2016 20:43   Fapt divers
Ultima actualizare:

Interzis mofturoşilor la mâncare! Bucătarul britanic de origine indiană Nelson Sivalingam şi-a deschis joi, 20 octombrie, prima şcoală de gătit pe bază de spermă din Regatul Unit. Şoc! În doar 24 de ore s-au înscris 30 de cursanţi.

Credeaţi că le-aţi văzut pe toate? Staţi puţin să vedeţi cum sună reclama la ultimul curs de gătit din Regatul Unit: „Cursul de gătit «Adu-ţi propria spermă» este dedicat atât bărbaţilor cât şi femeilor care au acasă un mascul. Ideea de bază este că nici un fel de mâncare nu va fi realizat fără a picura în el măcar un strop de... spermă”, a declarat Alix Fox, sexolog de meserie şi asociata bucătarului Sivalingam.

„Unii oameni cred că ideea este greu de rumegat şi strâmbă din nas. Adevărul este că atât timp cât punem ouă în compoziţia aluatului, de ce nu am pune şi propriile secreţii organice?”, a declarat Nelson Sivalingam.

Cursul durează o lună şi costă 800 de lire sterline. Bucătarul britanic de origine indiană susţină că deserturile lui se vând cu aproximativ 10 lire bucata şi că „are mulţi admiratori”. Pentru cei 30 de cursanţi înscrişi la şoala de gătit, regula de bază este ca în fiecare zi să vină la ei cu cinci linguriţe pline cu... propria spermă. Aceasta va fi folosită la blaturile prăjiturilor, la condimentarea cărnurilor şi chiar în diferite reţete de paste, pizza sau salate. Bucătarul indian crede că „o linguriţă, bătută bine şi combinată cu puţină făină face minuni în supele-cremă”. Pentru cei scârboşi şi plini de prejudecăţi se recomandă să consume doar produsele în care sperma a fost procesată termic şi să nu încerce hamburgerul sau salata dreasă cu lichid seminal în formă naturală. 

Reţetă sexy de Prăjitură Victoria

Se bat ouăle bine şi când amestecul începe să se îngroaşe se adaugă o linguriţă de spermă, apoi făină până la omogenizare. Se împarte în două jumătăţi egale aluatul şi se aşază în forme de tort cu margini detaşabile, apoi se bagă la cuptor. Se însiropează după gust şi se adaugă budincă din vanilie, 250 ml suc de portocale, frişcă şi 4 linguri de zahăr.

Mai multe