Și-a făcut rochie din părul pubian al altor persoane

6 iulie 2016 9:38   Fapt divers
Ultima actualizare:

Nu știți ce să purtați la un eveniment important la care trebuie să participați în această vară? Ce spuneți de o rochie lucrată manual foarte minuțios din...păr pubian?

Sarah Louise Bryan (28 de ani) a lansat pe rețelele de socializare mai multe anunțuri prin care îi ruga pe oameni să-și doneze părul pubian. Când aceasta a primit suficient, a reușit să realizeze din el un sutien și o rochie lungă, după cum relatează Metro.co.uk

Ar putea fi considerată o operă de artă? Cel puțin este făcută dintr-un material natural, dar oare nu creează un disconfort tactil? Sarah, care este mamă a doi copii și fostă cosmeticiană, a declarat că a fost inspirată de rochia din carne a celebrei cântărețe pop Lady Gaga - numai că Sarah a dorit să realizeze ceva mai dezgustător. 

Ea a fost nevoită să poarte mănuși și mască de protecție cât timp a lucrat la împletirea rochiei pentru a nu inhala părul. Aceasta nu este prima ei creație nebunească de acest fel. Tot anul acesta ea a mai realizat o rochie din 3.000 de bomboane Skittles.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe