Și-a înmatriculat bolidul de lux cu număr fals! Cum l-au pedepsit autoritățile

16 decembrie 2016 19:08   Fapt divers
Ultima actualizare:

Este bine de știut că nu te poți pune cu autoritățile taiwaneze! Un șofer care a vrut să pară impunător cu un Lamborghini Murcielago a învățat pe propria piele care pot fi consecințele după ce a încercat să „fenteze” legile rutiere.

Șoferul, considerat acum un infractor de polițiștii taiwanezi, nu a avut de ales decât să-i lase pe cei de la „dezmembrări” să îi facă bucăți mașina sport în valoare de peste 300.000 de euro.

Autoritățile au confiscat automobilul de lux pentru că proprietarul a încercat să-l aducă în țară sub un număr fals. Șoferul a importat mașina italiană în mod ilegal, dar a fost descoperit, după cum informează The Mirror. O mulțime pestriță, de toate vârstele s-a adunat pentru a vedea cum una dintre cele mai scumpe și frumoase mașini sport din lume este făcută una cu pământul de un utilaj pentru dezmembrări.

Lamborghini Murcielago a primit această denumire de la faimoasa rasă de tauri folosiți în coride și care poate supraviețui celor 24 de străpungeri de sabie din partea matadorului. Automobilul în schimb, n-a avut nicio șansă în fața utilajului masiv.

Mai multe