Și-a lăsat fiica de patru ani la aeroport, în grija unor străini, și a dispărut

18 iunie 2017 14:33   Fapt divers
Ultima actualizare:

Autoritățile caută o mamă care și-a lăsat fiica în vârstă de patru ani cu doi străini la aeroport după care a dispărut. Maranda Hakimi (29 de ani) a dispărut imediat ce și-a încredințat propriul copil unui cuplu de străini, pe motiv că trebuie să meargă să cumpere ceva.

Maranda a condus 700 de mile până la un aeroport, a întrebat un cuplu de străini dacă se poate uita la fiica ei de patru ani, după care a dispărut. Femeia a rugat cuplul să aibă grijă de ea până când se întoarce de la magazin, pentru că trebuia să cumpere ceva urgent.

Mama a condus o mașină închiriată până la aeroportul din Atlanta, Georgia, ea locuind în Odenton, Maryland. Cuplul a avut grijă de fetiță, însă când și-au dat seama că a trecut ceva timp de când femeia le-a încredințat-o s-au îngrijorat și au sunat la poliție,

Anchetatorii au aflat numele femeii după ce fetița a spus cuplului școala la care aceasta merge. Maranda a părăsit și orașul Natal și și-a șters și conturile de pe rețelele de socializare.

”Este o situație extrem de ciudată. Cine își lasă copilul în grija unor străini? Chiar dacă mergi la cumpărături nu ai cum să iei o astfel de decizie.”, a declarat unul dintre polițiști, potrivit The Sun.

Anchetatorii apelează la ajutorul publicului pentru a găsi femeia care se presupune că este mamă.

Mai multe