Și-a lăsat iubitul să se înece pentru că-i cerea prea multe în pat

26 iulie 2017 11:36   Fapt divers
Ultima actualizare:

Angelika Graswald a recunoscut că i-a scufundat intenționat caiacul iubitului său și l-a lăsat să se înece, după ce s-ar fi săturat de cerințele exagerate ale acestuia în materie de sex.

Femeia de 37 de ani a izbucnit în plâns în fața magistraților în momentul în care și-a recunoscut fapta: a asistat nepăsătoare la momentul în care iubitul, care se plimba cu caiacul pe râul Hudson din New York, s-a înecat. Avocații apărării au acuzat-o că a urmărit să obțină asigurarea de viață a partenerului ei, Vincent Viafore, în valoare de 250.000 de dolari, notează New York Post.

În 2015, la momentul producerii tragediei, femeia a declarat că voia să fie liberă și că dorea ca iubitul ei să moară. Aceasta a asistat fără a schița vreun gest la clipele în care bărbatul se chinuia să se salveze. Nu a reacționat nici măcar atunci când bărbatul striga după ajutor. Relația lor a intrat în colaps atunci când Vincent a început să-i ceară partenerei să fie mai creativă în pat și să încerce lucruri din afara zonei de confort: "Voia sex în trei, filme porno, de toate".

Mai multe