Și-a mutilat soțul, după ce a aflat că este infidel! Ce a putut să facă

21 februarie 2018 13:44   Fapt divers
Ultima actualizare:

Infidelitatea este unul dintre principalele motive pentru care multe cupluri aleg să meargă pe drumuri separate. O femeie din India a găsit o soluție desprinsă din filmele de groază pentru a se răzbuna pe soțul infidel. Nu l-a confruntat, întrebându-l despre aventură, ci a așteptat să adoarmă, iar ce a urmat depășește orice imaginație.

Femeia din India și-a atacat soțul și i-a tăiat organele genitale, apoi le-a aruncat în toaletă, fără să stea prea mult pe gânduri, după ce l-a acuzat că ar avea o aventură cu o colegă de la serviciu. Azad Singh, soțul acesteia, a ajuns în stare gravă la spital cu o hemoragie puternică, după ce a fost victima unui atac provocat chiar de soția lui, la domiciliul acestora. Potrivit primelor declarații ale oamenilor legii, femeia, mamă a doi copii, a așteptat ca soțul ei să adormă, apoi l-a lovit cu putere până l-a lăsat inconștient și i-a secționat organele genitale. Gestul ei a fost făct în timpul unei crize de gelozie, căci femeia îl bănuia pe partenerul său de viață de infidelitate. 

”Femeia și-a lovit soțul mai întâi cu o tijă metalică și l-a lăsat inconștient. După aceea, i-a tăiat organele genitale cu un cuțit și le-a aruncat în toaletă”, a fost declarația polițiștilor, relatează dailymail.co.uk. Tatăl bărbatului a luat atitudine și și-a reclamat nora, după ce fiul acestuia a ajuns la spital în stare critică, iar medicii sunt nesiguri în privința șanselor de vindecare a victimei. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs întâmplarea. Femeia orbită de gelozie și măcinată de bănuieli riscă să fie închisă pentru faptele sale. 

Mai multe