Și-a omorât amanta cu un castravete în timp ce făceau sex

17 martie 2016 12:32   Fapt divers
Ultima actualizare:

Un bărbat din Mannheim (Germania) i-a omorât accidental amanta, folosind un castravete pe post de jucărie sexuală. Oliver Dietmann (46 de ani) a introdus leguma în gura partenerei lui, Rica Varna (46 de ani), după ce l-a folosit pe post de vibrator. Bărbatul a ieșit afara la o țigară și a lăsat-o pe femeie cu castravetele în gură, fără să-și dea seama că aceasta nu mai puta respira.

Bărbatul a găsit-o pe Rica Varna în stare de inconștiență, potrivit metro.co.uk. Oliver Dietmann, tatăl a doi copii, susține că el și iubita lui obișnuiau să cumpere legume, printre care zucchini și morcovi,  pe care le foloseau pe post de jucării sexuale. A fost condamnat pentru omor din culpă, însă a scăpat de pușcărie.

Rica Varna a murit sufocată, pe 19 iulie 2014. Dietmann susține că a cunoscut-o în 2004, dar că au devenit iubiți cinci ani mai târziu. În ziua morții ei, soția șu fiica lui Oliver nu erau acasă. Oliver le-a spus procurorilor că nu și-a dat seama de pericol pentru că a fost distras. Acesta și-a amintit că pusese la cuptor carne și s-a dus să verifice, apoi a ieșit să fumeze o țigară. Când s-a întors, Rica era deja în comă. A primit 20 de luni de închisoare cu suspendare și a fost nevoit să plătească daune de 6.000 de euro.

Mai multe