Și-a prins oul kinder în vagin atunci când a vrut să-l ceară de soț pe iubitul ei

12 iulie 2018 23:31   Fapt divers
Ultima actualizare:

O femeie și-a dorit să fie originală și să-și ceară iubitul de soț. Totul a fost perfect până în acest punct, însă mai apoi scenariul a luat o întorsătură gravă, iar femeia nu și-a dus planul la bun sfârșit și a ajuns de urgență la spital, cu oul kinder înțepenit în vagin.

Ea și-a introdus în vagin un ou kinder în care a pus un inel de logodnă și a așteptat să îl descopere iubitul ei. Însă între timp, oul nu a rămas pe poziție și a fost nevoită să ajungă de urgență la spital pentru a-l scoate, conform mirror.co.uk.

Un doctor a fost cel care a dezvăluit povestea amuzantă publicului. Femeia, care, din motive evidente, a rămas anonimă, se spune că a decis să profite de o tradiție în care femeile le propun partenerilor săi pe data 29 februarie să le fie soți. Pentru propunerea ei "romantică", ea a ales să cumpere un inel de logodnă, să îl pună în interiorul unui ou Kinder și apoi să și-l introducă cu totul în vagin. Planul a fost simplu - ar spune oamenii - "o atingere cu degetul în zona intimă", el îl va descoperi, îl va recupera și apoi va cădea în genunchi și îl va cere de soț.

Însă planul ei nu a decurs bine și a ajuns la spital de urgență. Femeia nu se aștepta să intervină vreo problemă, dar cu toate acestea, ea a reușit să-l ceară de soț, după care a intrat în operație. El a acceptat propunerea și au devenit soț și soție.

Mai multe