Şi-a regăsit pisica după trei luni

22 decembrie 2011 19:42   Fapt divers
Ultima actualizare:

Angajaţii companiei aeriene care i-au pierdut pisica mai mult au încurcat-o decât să o ajute. Prima veste de la Air Canada a venit abia în noiembrie, când a fost anunţată că George, pisoiul ei, a fost găsit îngheţat. Însă un veterinar care a analizat cadavrul animalului a descoperit că era vorba de o femelă.

Săptămâna aceasta, femeia, în vârstă de 25 de ani, a primit însă un apel la care nu se mai aştepta. O familie, a cărei locuinţă se află la zece kilometri de aeroportul din Edmonton, s-a trezit cu motanul în curte. Puţin slăbit şi cu câteva zgârieturi, pisoiul s-a aciuat pe lângă casa familiei Gulseth.

Dându-şi seama că nu e vorba de o mâţă vagaboandă, ci de una pe care cineva a pierdut-o, cuplul a postat fotografia pe un site de anunţuri. Spre mirarea lor, li s-a răspuns că este vorba de o pisică dată dispărută cu trei luni în urmă. Copilul lor, în vârstă de patru ani, s-a ataşat deja de motan, însă, imediat ce sărbătorile vor trece, George se va întoarce la stăpâna lui.

Povestea de dragoste dintre Vanessa şi pisoi a început acum şase ani, când prietenul ei cu blăniţă era abia un pui. Deşi reîntâlnirea lor se va petrece abia în primele zile ale anului viitor, ea deja anticipează momentul: "Crăciunul a venit mai devreme pentru mine. E cel mai bun dar pe care îl puteam primi", a spus ea, citată de publicaţia Toronto Star.

Mai multe