Şi-a revenit în mod miraculos după ce a fost deconectată de la aparate

3 august 2017 17:31   Fapt divers
Ultima actualizare:

Miracol pentru o familie din Bristol. O femeie aflată în comă a supraviețuit miraculos după ce doctorii au deconectat-o de la aparate.

Janet Gunningham (61 de ani) a fost diagnosticată cu meningită şi apoi a suferit un atac cerebral. Doctorii le-au spus rudelor să-şi ia rămas bun de la bătrânică, aceasta urmând să fie deconectată de la aparate.

„Fratele meu i-a șoptit în ureche: ‘Dacă eşti încă acolo și mă auzi, atunci să deschizi ochii și să lupți pentru tatăl nostru'”, a povestit unul dintre copiii femeii, potrivit Metro.

La scurt timp, Janet a clipit. Bătrânica a reuşit să-și revină în mod miraculos, începând să respire fără ajutorul aparatelor.

Acum familia cere ajutorul oamenilor cu suflet mare pentru ca Janet, care se află într-un scaun cu rotile, riscă să ajungă într-un azil de bătrâni.

"Este îngrozită că ar putea să ajungă la azil, să fie pusă într-o cameră şi să nu mai iasă de acolo", a declarat soţul ei, Alan.

Ea are nevoie de un scaun cu rotile performant şi vrea să-şi amenajeze locuinţa după nevoile ei. Familia a deschis o pagină unde se pot face donaţii.

Mai multe